Behandler du skadelig bruk av alkohol eller spill?

Avhengighetsbehandling

Du bør ta en nærmere kikk på Previct® – din nye digitale assistent. Du som behandler leter kanskje etter en måte å effektivisere og samtidig forsterke innsatsen for den som har en utfordring med skadelig bruk av alkohol eller spilling. Previct® er en åpen kanal direkte til dine klienter som i realtid gir deg informasjon om edruelighet, hvordan de har det, økt risiko for mulig tilbakefall og mye mer.

Previct® er et e-helsesystem som tidlig kan brukes til å identifisere tilbakefall og raskt kunne prioritere de pasienter/brukere som har størst behov for din oppmerksomhet og hjelp akkurat nå. Arbeidet effektiviseres samtidig som kvaliteten øker betydelig. Tilliten mellom deg og din klient øker som en følge av at dere begge har kjennskap til hvordan det har gått med edrueligheten siden sist dere møttes. Men Previct® gjør det ikke bare enklere for deg, men fungerer også som en støtte og et hjelpemiddel som i dagligdagen forenkler og motiverer til fortsatt edruelighet hos dine klienter. Du lager enkelt individtilpassede behandlingsplaner og store deler av behandlingen utfører pasienten selv i sitt daglige miljø. Bra eller hva?

Previct® er et medisinteknisk produkt utviklet i nært samarbeide med helse- og omsorgssektoren i Sverige og anvendes i dag i mer enn 100 svenske kommuner, i Finland og tilbys nå også i Norge. Et verktøy for en moderne og effektiv avhengighetsbehandling, enkelt og greit.

Fyll i formularet om du vil vite mer om Previct®.

Om du vil at vi skal kontakte deg, fyll gjerne inn dine opplysninger nedenfor.

    Vi kontakt deg om kort tid for en gjennomgang av Previct.